Γιορτή Αεροπορίας 2007 στην 115 Π.Μ.

FOTO ALBUM

 


Κάντε CLICK  στο εικονίδιο για να μεγαλώση.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Αερολέσχη μας συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση για την Γιορτή της Αεροπορίας στις 8, 9, 10  και 11  Νοεμβρίου 2007  στο υπόστεγο της πολεμικής μονάδας 115 Π.Μ.

Συμμετείχαμε με το καινούργιο αεροπλάνο μας και κερδίσαμε τις εντυπώσεις όλων των επισκεπτών και  ....... 'όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες μας, καταφέραμε και τραβήξαμε κυρίως το ενδιαφέρον των μικρών επισκεπτών μας διότι ήμασταν οι μόνοι στους οποίους μπορούσαν να κάτσουν εύκολα στην θέση του ΠΙΛΟΤΟΥ και να παίξουν με τα χειριστήρια του αεροπλάνου μας.

Μια άλλη νότα στις φετινές εορταστικές εκδηλώσεις ήταν οι δύο  επισκέψεις που είχαμε στον δικό μας χώρο στάθμευσης απο Δημοτικά Σχολεία της Χρυσοπηγής του Βαμβακόπουλου και του Ρεθύμνου. Σε μια περίπτωση μάλιστα πετάξαμε με το αεροπλάνο πάνω (σε ασφαλές ύψος) από τα συγκεντρωμένα παιδιά δείχνοντας τους εμπράκτως πόσο εύκολο και προσιτό είναι να μπεις μέσα στο αεροπλάνο και σε λίγα λεπτά να είσαι στον αέρα ταξιδεύοντας για ..... όπου θέλεις.


 

Aeroclub of Chania Links for    EVENTS, Trips, Photogallery aeroplana  


Created by @Aeroclubofchania  E-mail address   info@aer.gr